Wednesday, 15 August 2012

Koleksi Terbaru Tupperware Mama

Actually dah lama beli, tp x update dlm blog. Sekarang mama sedang angau nak kumpul tupperware yang kiut-miut jer coz yg lain semua dah ada...Comei sangat2 tupperware nie & lagi pung jarang keluar item gini. Sesekali jer bak kata shima...Special edition...Hok kiut banyak mama beli dgn pen. akauntan PPD Marang, kenal lama doh tp baru tau dia jual t.ware. Tahu pung melalui FB...

Nie hok terbaru...dibeli bulan Julai. Mmg size kecik nie...
 Snack cups (4 x 110ml) tu actually ada 4 utir, bg kat Cik Yan sutir, kalu x silap warna purple...
Hage RM15.00 4 utir, beli dgn P.A PPD Marang, Zawiah...

 Hok petak tu nama mini square a-way (4 x 140ml), RM20.00 4 utir...
Keychain just RM5.00 setiap satu...hok putih tu bentuk an onion...


Jadi maian enor lak...biasalah kalu hok kecik molek gok, kata hok dia lah pulok...
Mama pung minat dgn keychain hok keluaran tupperware. Bila mama google, mmg comei2 keychain tu,  sekarang duk cari keychain eco bottle...kalu ada keychain lain pun akan rembat jua...


Nie hok beli bulan Jun...Beli pakai kad ahli tupperware Cik Yan coz time nie dpt duit claim TNT skit, so mama habiskan beli tupperware utk jd kenangan. Taklah perabis kat lain...Perabis kat hobi mama...bukan utk koleksi tp utk pakai jugak...

 A touch of love (4 x 850ml) RM25.00 jer 4 utir tp mama dah jual 2 ke Cik Yan hok kaler purple & pink (kedua2 dr bawah) & handy cool 1.0 liter hok kaler hijau. Mama dah ada 2 utir kaler kuning, tapi abah dah bawa 1 ke kebun, so mama rembat yg nie satu lg.





 Eco bottle spring (2 x 500ml) RM24.30 jer 2 utir coz Cik Yan mmg nak beli 2 utir, mama ambil hijau & ala merah gitu...(2 utir hok tgh tu). Cik Yan oren & kuning. Botol air nie guna bawa air ke terawih...





 Rainbow cubes gift set (6 x 80ml) RM9.90 

Sehingga ke tarikh arini tinggal 2 utir je lagi hok merun & kuning coz mama bg Cik Yan 2 utir kaler purple dgn kaler nape tau se lagi...lepas tu bg souvenir kat kwn 2 utir. Ini adalah kerana mama dah booking 1 set lg kat kwn mama tp sampai sekarang xleh contact...




 Petite Travel Cup (4 x 180ml) RM20.00 utk 4 utir..


Hok nie x beri ke orang lain coz sayang sgt...haha


cantik kan???kiut-miut malah comei lagi dgn kalerful...








No comments:

Post a Comment

Post a Comment