Saturday, 24 November 2012

Picasa Web Album Penuh????


Dah beberapa minggu  n3 tergendala. Mengapa jadi begitu??? Apa dah jadi bila time mama bersemangat nak upload gambo cuti2 Kelantan aritu, tiba2 kuar benda alah nie...Tak kan nak kena delete gambo kat dalam picasa album kot...Aishhh


So semangat mama nak post n3 pun terbantut. Tertangguh agak lama juga kerna maleh nak fikir lagipun time tu busi yg teramat dgn miting yang penting....
So pada hari minggu, mama ambil peluang tanya kawan mama yg kaki blogger gak, Cik Yatt...tp penyelesaian yg diberi agak rumit...so mama pun try google. Rupanya ramai yang dah terjadi begitu. So antara tutorial yang paling mudah yang dapat mama ikuti adalah di blog Qasey. Terima kasih sgt2. Actually blog nie more on masakan tp ada gak diselit ilmu2 yg patut org lain tahu. So sekarang mama dah boleh upload gambo. 
Mana mungkin blog mama tidak dipenuhi dgn gambo2 yg penuh dari kamera kecik nie...

2 comments:

  1. it's ok. ilmu tu pun cedok dr org lain.Blh buat panduan utk next time kalu berlaku lagi...

    ReplyDelete